Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Trajanje

30 min

Card image

Prednost

Varnost

Card image

Metoda

Igelna

Card image

Bolečina

Minimalna

Kaj je to?

Profhilo je posebno hialuronsko polnilo namenjeno pomlajevanju kože in izboljšanju napetosti ohlapne kože. Profhilo globinsko hidrira kožo in izboljšuje njeno kvaliteto. Pri tem produktu je najlepše to, da omogoča izključno naravne rezultate. S Profhilom ne moremo dolgoročno napihniti obraza in ustvariti izumetničeni videz. Gre za ultraprečiščeno hialuronsko kislino, ki ni umrežena, vendar je narejena s posebno NAHYCO® tehnologijo z najvišjo koncentracijo hialuronske kisline na tržišču. Hialuronska kislina je narejena tako, da po aplikaciji v koži stimulira fibroblaste, jih torej spodbudi, da proizvedejo več kolagena in elastina. 

Produkt je izjemno varen in primeren za vse tipe kože, za moške in ženske vseh starosti, posebej od 25 pa vse do 65 let starosti. Lahko ga uporabljamo kjerkoli na telesu, najpogosteje na obrazu, vratu, dekolteju, hrbtišču rok, trebuhu, nad koleni in na zadnjici.

O posegu

Profhilo® vbrizgamo v prej določene točke v koži z zelo tanko iglico. Na hrbtišče rok pa ga apliciramo s kanilo. Postopek je minimalno boleč, vbod učinkovito omilimo z ledom. Celoten tretman traja 30 minut. Pred posegom ni posebnih priprav, po posegu pa svetujemo, da se za 3 dni izogibate intenzivnemu sončenju. Kot pri vsaki metodi z iglo, je tudi pri tej možno, da nastanejo majhne podplutbe, ki pa vedno izginejo v nekaj dneh. 

Na mestu injiciranja se naredi kožna papula, ki v roku 24 do 48 ur izgine (odvisno od debeline kože). Profhilo® se porazdeli in razlije po globljih plasteh kože, dodatna masaža ni potrebna.

Po prvi aplikaciji priporočamo 2. ponovitev čez mesec dni. Rezultati se razvijejo postopoma, že čez nekaj dni je koža bolj hidrirana, napetost kože pa se izboljša čez 3-6 tednov po posegu. Rezultati trajajo 6-12 mesecev.


Details image

Kombinacija

Naša priljubljena kombinacija za maksimalno obnovitev kože je stimulacija kože s Profhilom, ki ji sledi Fotona 4D pomlajevanje. Rezultati so naravno pomlajen obraz in sijoča, zdrava koža. 

Details image

Pomlajevanje vratu

Profhilo ima fantastičen rezultat na vratu. Koža vratu je pogosto zanemarjena in odkriva naša prava leta. Ne pozabite nanj in se naročite na pomlajevanje vratu v Medicini Volovec. 

Cenik

NazivOpisCena
Profhilo2 ml350 EUR
Profhilo2x2 ml650 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več