Fotona LipLase

Lasersko povečanje ustnic

Želite polnejše in sexy ustnice, a sovražite igle? Potem bo LipLase prava metoda za vas.

Trajanje

10 min

Prednost

Varnost

Metoda

Brezigelna

Bolečina

Minimalna

Kaj je to?

Fotona LipLase ™ je kot nalašč za povečanje ustnic brez nelagodja igel. Gre za nekirurško, neinvazivno metodo, pri kateri s pomočjo laserske energije dosežemoda so vaše ustnice polnejše, bolj gladke in bolj mladostne.

LipLase ™ uporablja laser za segrevanje globokih plasti ustnic in spodbujanje proizvodnje kolagena. Tretiramo tako zunanjost in notranjost ustnic kot kožo v okolici ustnic, z namenom, da spodbudimo kolagen z obeh strani. S tem vzpodbujamo regeneracijo tkiva, zato so rezultati vedno naravni.

O postopku

Postopek je zelo varen, brez okrevanja in brez tveganja za nastanek modric. Pred in po postopku ni nobenih omejitev. Nekaj dni po terapiji lahko pride do luščenja kože ustnic, zato priporočamo uporabo hidratatorjev. Za najboljše rezultate priporočamo 3-4 tretmane v 2 do 3-tedenskih intervalih, za vzdrževanje rezultatov pa svetujemo letne ponovitve.

Fotona 4D

Fotona 4D je sorodna metoda LipLase-u, ki prav tako vzpodbuja tvorbo kolagena in regenerira vse 4 plasti kože celotnega obraza. Metodo priporočamo tistim, ki si želijo osvežiti, pomladiti svojo kožo brez uporabe igel. Fotono 4D uspešno kombiniramo tudi z injekcijskimi metodami ali pilingi, saj vam na ta način omogočimo celostno pomlajevanje opbraza z maksimalnimi rezultati. 

Moč laserjev

V Medicini Volovec smo priča izjemni revoluciji laserjev v svetu estetske medicine. Z njimi odstranjujemo kapilare, dlake, kožne spremembe, pomlajujemo kožo... V zadnjem času pa je vedno bolj iskana metoda zdravljenja blage do zmerne stresne urinske inkontinence pri ženskah. Zdravljenje opravljamo tudi pri nas. Več info na: 

Cenik

Naziv Opis Cena
Fotona LipLase 1 obisk 75 EUR

Ali se želite naročiti na pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Pošlji povpraševanje

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več