Pelleve

Brez igel do napete kože.

Pelleve je estetska metoda, idealna za tiste, ki ne želijo imeti opravka z iglami. S pomočjo radiofrekvence povečamo napetost kože, zmanjšamo gubice in vašemu obrazu povrnemo svežino. Ob tem pa ohranimo vaš naraven videz.

Trajanje

30 min

Prednost

Brez bolečine

Metoda

Brezigelna

Področje

Obraz & vrat

Kaj je Pelleve?

Gre za eno najnovejših neinvazivnih metod pomlajevanja kože obraza, vratu in dekolteja. Pelleve ni laser, temveč patentirani radiofrekvenčni sistem, ki tvori električni tok in sproži segrevanje podkožnega tkiva. Segrevanje tkiva povzroči krčenje kolagenskih vlaken, tvorbo novega kolagena ter spodbuja nastajanje elastina. Rezultat? Napeta, bolj čvrsta koža z manj gubic.

O postopku

Gre za neboleč ambulantni poseg po katerem ni stranskih učinkov. Takoj se lahko vrnemo k vsakodnevnim opravilom. Delni rezultat je viden takoj po posegu, polni učinek pa je viden čez tri mesece. Ponovitev se priporoča enkrat do dvakrat letno.

Kombinacija

V kolikor vas motijo večje gube na obrazu, lahko Pelleve učinkovito združimo z ostalimi estetskimi posegi, kot so polnila in botulin. Kombinacija različnih metod namreč daje najboljše rezultate.

Potrebujete nasvet?

Si želite privoščiti pomlajen videz, pa ne veste kako? Vabimo vas na prvi pregled v našo ambulanto, kjer vam bomo strokovnjaki svetovali glede najboljše metode, prilagojene vašim željam, letom in denarnici.

Cenik

Naziv Opis Cena
Področje okoli oči 80 EUR
Obraz 130 EUR
Vrat 90 EUR
Dekolte 110 EUR
Obraz in vrat 150 EUR
Obraz, vrat in dekolte 190 EUR
Hrbtišče dlani 65 EUR

Ali se želite naročiti na pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Pošlji povpraševanje

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več