Blefaroplasma

Dvig zgornje in spodnje veke.

Neinvazivno pomlajevanje očesne regije z napravo Plasmage.

Bolečina

Minimalna do zmerna

Trajanje

30 min

Metoda

Minimalno invazivna

Okrevanje

7 dni

Kaj je to?

Blefaroplazma je patentirano zdravljenje očesne veke, ki omogoča odpravljanje pomanjkljivosti zaradi katerih so oči videti utrujene in postarane. Z Blefaroplasmo lahko namreč popravimo povešenost zgornjih in spodnjih vek ter maščobne obloge na vekah. S tem pomladimo očesno regijo in izboljšamo videz obraza.

Gre za minimalno invazivno metodo brez krvavitev in brez lokalne anestezije, ki služi kot alternativa klasični kirurški blefaroplastiki. Plazma, ki nastane z ionizacijo plina, ustvarja sublimacijo površinskih tkiv in tako ustvarja učinek zategovanja in krčenja tkiva.

Prednosti zdravljenja so: 

  • hitra vrnitev v družabno življenje,
  • ekonomsko cenejši načini zdravljenja kot klasična kirurgija ,
  • varni protokoli in visoka natančnost.

O postopku

Blefaroplasma traja približno 30 minut. Pred tem vsako pacientko namažemo z protibolečinsko kremo ali pa ji injekcijsko apliciramo lokalni anestetik. Nato poteka postopek, ki je podrobneje predstavljen v spodnjem videu. Tretman ponovimo čez en mesec.


Poseg se ne izvaja v primeru:

  • vnetja kože na tretiranem področju,
  • malignih kožnih sprememb,
  • nagnjenosti tvorjenju hipertrofičnih brazgotin in keloidov,
  • terapije s fotosenzitivnimi zdravili,
  • pri pacientih z ustavljenim pace-makerom ali drugimi elektronskimi napravami ali kovinskimi implantati,
  • avtoimunih bolezni.

Po posegu lahko pride do rdečice ali srbenja kože, otekline, nastanka krast, podaljšane rdečice, hipo ali hiper pigmentacije, nastanka drobnih kapilar, infekcije ali atrofičnih brazgotin. Vse navedene reakcije so začasne in izginejo v nekaj urah do nekaj tednov.

Izjemno pomembno

Po posegu se je izjemno pomembno držati navodil zdravnika, ker so ta odločilna za celjenje brez zapletov in dober končni rezultat. Vsak pacient-ka dobi jasna navodila v ustni in pisni obliki pred in po posegu.

Plasmage

Plasmage nam omogoča zdravljenje raznolikih kožnih nepravilnosti. Uspešno lahko z njim odpravimo gubice okoli ust in v predelu dekolteja, ksantelazme, prav tako lahko z njim izvajamo biostimulacijo tkiva in na ta način pomlajujemo kožo. 

Cenik

Naziv Opis Cena
Blefaroplasma Obe zgornji ALI spodnji veki 650 EUR
Blefaroplasma Obe zgornji IN spodnji veki 800 EUR

Ali se želite naročiti na pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Pošlji povpraševanje

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več