Logo
Mobile menu
Banner image

Izobraževanje na področju laserskih posegov

Fotona laserske delavnice

Fotona je slovensko podjetje, ki je že od leta 1964 usmerjeno v razvoj laserskih sistemov, in je zato med pionirji laserske tehnologije na svetu. Njihovi laserski sistemi so rezultat znanja in več kot 45 let izkušenj na področju medicine, industrije, optičnih komunikacij in obrambe. Fotona je v svetu priznana kot vodilna na področju inovacij, razvoja in proizvodnje laserskih sistemov.

Zaradi dolgoletnih izkušenj ter bogatega znanja pri delu z laserji je dr. Lidija Volovec že od leta 2006 voditeljica Fotoninih delavnic. Delavnice so del LAHA akademije (laser and health academy) in potekajo v naši kliniki približno vsak mesec. Do zdaj se jih je zvrstilo okoli 200.

Udeleženci delavnic so zdravniki in zobozdravniki s celega sveta (vse evropske države, Rusija, Izrael, Tajska, Egipt, Vietnam, Cote d Ivore, Equador, India…). Delavnice so zelo praktične in interaktivne, dr. Lidija Volovec na njih demonstrira svoje delo z laserjem na pacientih z različnimi kliničnimi težavami.

Fotona

Mednarodno izobraževanje vsekakor prispeva k strokovnosti in nenehnemu izboljševanju storitev, ki jih nudimo v naši kliniki. Poleg tega utemeljuje ugled slovenske estetske medicine po vsem svetu. Mnenje in vtisi Fotoninih uslužbencev:

»Zagotavljanje kvalitetnega šolanja o uporabi laserjev v estetiki in kirurgiji je za Fotono in LAHA akademijo izjemnega pomena. Dr. Lidija Volovec iz Kirurgije Volovec s svojo ekipo nudi natančno to, kar potrebujemo; šolanje na najvišjem nivoju, ne le v Sloveniji, temveč tudi po vsej Evropi. Poleg svojega profesionalnega pristopa sta gostoljubje in domač občutek, ki so ju deležni obiskovalci, zelo pomembna, saj se odražata v zadovoljstvu naših udeležencev, ki se z veseljem vračajo in nadgrajujejo svoje znanje za delo z laserjem. Lokacija in sam program šolanja v Kirurgiji Volovec sta preprosto navdihujoča, kar izredno pripomore k pozitivnih vtisom, ki jih dobijo udeleženci. Sodelovanje z dr. Lidijo Volovec in njeno ekipo nam je v veliko zadovoljstvo, hkrati pa izredno pripomore k oblikovanju znamke in podobe Fotone.«

Workshop

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več