Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Prednost

Hitro

Card image

Metoda

Neinvazivna

Card image

Delo & šport

Še isti dan

Card image

Bolečina

Ni prisotna

O postopku

Spremembe, ki so primerne za obdelavo z radiofrekvenčno metodo so benigne spremembe, dvignjene nad raven kože, to so: pecljate bradavice in fibromi ter pecljata znamenja.

Poseg z zanko ali radiofrekvenčno segrevanje je elegantna kirurška metoda, s katero kožne spremembe oziroma odvečno tkivo odstranimo s pomočjo tople zanke. Zanka tkivo segreje in ga preprosto upari, brez posledic za predele kože v okolici. Na mestu odstranitve lahko ostane le rožnata ali za odtenek svetlejša lisa, ki kmalu izgine. Poseg ni boleč, večja področja pa preventivno vseeno predhodno omrtvičimo z lokalnim anestetikom. 

Nekatere odstranjene preparate pošljemo na patohistološko preiskavo, pri kateri specialist patolog z mikroskopskim pregledom postavi končno diagnozo znamenja ali kožne spremembe.

Pomembno!

Pacientom, ki jemljejo antikoagulantni ali antitrombocitni zdravila, ni potrebno prilagajati terapije pred posegom.

Details image

Potrebujete pomoč?

Želite izboljšati kvaliteto svoje kože, pa ne veste, kateri tretman izbrati? Naročite se na pregled in dovolite, da vam strokovnjaki svetujemo glede najustreznejše metode.

Details image

Bogate izkušnje

V Medicini Volovec uporabljamo laser že 15 let, zato smo na tem področju med klinikami z najdaljšimi izkušnjami v Sloveniji. Poleg izkušenj, je pogoj za uspeh je dobro razumevanje delovanja laserja in nenehno izobraževanje.

Cenik

NazivOpisCena
Radiofrekvenčna ablacija brez PHDodvisno do velikosti spremembe25 - 85 EUR
Radiofrekvenčna ablacija + PHD1 kožna sprememba150 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več