Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Metoda

Naravno

Card image

Trajanje

30 min

Card image

Bolečina

Ni prisotna/minimalna

Card image

Prednost

Učinkovito

Kaj je SkinPen?

SkinPen® Precision je vodilna naprava za preoblikovanje kože s pomočjo mikroiglic, ki ustvarjajo začasne mikro kanalčke v vaši koži. Mikro poškodbe aktivirajo mehanizem naravnega celjenja kože in s tem omogočijo nastanek novega kolagena ter elastina v koži. To povrne koži zdrav in mladosten videz. Prepričajte se, kako lahko SkinPen Precision pomladi in osveži vašo kožo.

Kdo je kandidat?

Tretman je primeren tako za ženske kot za moške, za vse tipe kože. Izvajamo ga vse leto. Priporočamo ga:

  • za zdravljenje brazgotin od aken,
  • glajenje finih linij in gub na obrazu, vratu, dekolteju,
  • tistim, ki imajo težave s hiperpigmentacijami - melazma, vitiligo in sončne pege,
  • zdravljenje postoperativnih brazgotin.

Zakaj SkinPen?

SkinPen Precision je klinično dokazano varen in učinkovit. To je edina naprava in postopek, ki je odobrena s strani FDA in ima oznako CE ter je podprta z več kot 90 neodvisnimi validacijskimi študijami.

O postopku

SkinPen® Precision terapija je izjemno varna. Najprej vas namažemo z anestetično kremo, zaradi česar je sam postopek prijeten, bolečina pa odsotna ali blaga. Tretman traja 30 minut. Koža bo takoj po tretmanu rdeča, kar je pričakovano in normalno. Rdečica traja najdlje 2 dni, zato je okrevanje po postopku hitro. Na delo se lahko vrnete takoj, ličila pa lahko nanesete že po 24 urah.

Details image

Uporaba ZO Skin Health serumov

V času izvajanja SkinPen-a imamo idealno priložnost, da kožo nahranimo. Prehodno ustvarimo okoli 2 milijona kanalčkov na obrazu in zato kožo med mikronidlingom namažemo s posebnimi serumi ZO Skin Health. To nam omogoča še boljše rezultate!

Details image

Kombinacija z drugimi metodami

Za tiste, ki imajo brazgotine od aken je idealna kombinacija SkinPen-a z laserskim pilingom. Za mastno kožo se odlično obnese kombinacija s Hydrafacialom. Široka paleta ponudbe nam omogoča individualiziran pristop ravno za vaše želje. 

Cenik

NazivOpisCena
1 obisk - promocijska cena v 20221 področje / 2 področji / 3 področja170 / 220 / 260 EUR, 1 serum ZO Skin health - 60 EUR
Paket 3 obiskov - promocijska cena v 20221 področje / 2 področji / 3 področja480 / 620 / 740 EUR, 1 serum ZO Skin Health - 50 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več