Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Prednost

Naravni rezultat

Card image

Trajanje

30 min

Card image

Delo & šport

Takoj

Card image

Bolečina

Minimalna

Kaj je Radiesse?

Radiesse je polnilo, ki ponuja veliko več, kot le zapolnitev gub in obnovitev volumna. Radiesse je polnilo, ki spodbuja kožo k obnovitvi kolagena ter s tem omogoča izboljšanje kakovosti kože in zagotavlja mladostnejši videz.

S staranjem namreč naša koža izgublja podporno strukturo kolagena in elastina, ki sta zadolžena za čvrstost in prožnost kože. Kožne celice, ki proizvajajo kolagen in elastin  postanejo manj dejavne. Te celice imenujemo fibroblasti. 

Radiesse deluje kot ogrodje, ki lahko znova spodbudi delovanje fibroblastov. Recept uspeha se skriva v biološko aktivnih mikrosferah, ki so sestavljene iz kalcijevega hidroksiapatita - CaHA. Le-ta spodbudi delovanje celic k proizvodnji novega kolagena tipa I in elastina. Ta korak je ključen za zagotavljanje čvrstosti, prožnosti in napetosti kože.

Radiesse lahko uporabljamo na koži obraza, vratu, rok in tudi drugje na telesu. 

Kdo je kandidat?

Pomlajevanje z Radiesseom priporočamo vsem, ki ste opazili, da vaša koža ni več napeta kot nekoč, in si želite naravnih rezultatov. Primeren je za moške, ženske, tako mlajše, torej že po 25. letu, kot za starejše.

Kako dolgo deluje?

Največja prednost Radiesse polnila je, da z njim dosežemo izključno naravne rezultate, ki pa so tudi dolgotrajni. Delne rezultate lahko opazimo takoj, vendar do jasnega izboljšanja stanja kože pride v približno 6-ih tednih. Učinek traja do 12 mesecev in več, lahko celo do 24 mesecev. 

Polnilo se sčasoma povsem absorbira, stimulacija kože pa se potihoma odvija še mesece po aplikaciji, zato je vaša koža vsak dan bolj sijoča, napeta in mladostna. Tudi raziskave so pokazale, da je zadovoljstvo pacientov po 12-ih mesecih več kot 90 %.

O postopku

Radiesse se aplicira kot polnilo, kar pomeni, da ga v majhnih količinah pod vašo kožo nežno vbrizgamo skozi drobno iglo ali s kanilo. Posamezen poseg traja okoli 30 minut in je neboleč, razen vboda, ki je malce neprijeten in ga omilimo z ledom ali lokalnim anestetikom. Pacient lahko po posegu normalno dela, se odpravi po opravkih, v dneh po posegu pa odsvetujemo pretirano izpostavljanje soncu. 

Kot pri vsakem posegu z iglami, lahko tudi pri tem pride do manjših modric, ki izginejo v nekaj dneh. Morebitne rahle otekline na mestih vboda izginejo v dnevu ali dveh. Posega ne opravljamo v primeru akutne bolezni, na koži, ki je vneta, pri nosečnicah ter pri doječih mamicah.

Details image

Kombinacija za popolno kožo

Radiesse lahko kombiniramo tudi z drugimi postopki za stimulacijo kolagena in elastina ter tako omogočimo, da se starate lepše, celo s časom izgledate le boljše in bolj sveže. Najlepše pa je to, da ne gre le za videz, bolj mladosten je tudi občutek v vašem telesu. Za vas imamo na voljo vrhunske kombinacije, ki jih z bogatim znanjem in izkušnjami prikrojimo zahtevam vaše kože in vašemu stilu življenja. Vabljeni na pregled in posvet!

Details image

Ne pozabite na roke

Roke so pri negi in pomlajevanju pogosto pozabljene. Poslovite se od večno suhih rok, nagubane kože in vidnih udrtin na hrbtišču dlani. Z Radiessom bodo vaše roke učinkovito pomlajene. Enako dobre rezultate lahko dosežemo tudi na vratu, trebuhu ali celo na koži zadnjice. Vas zanima več? Vabljeni k našim zdravnicam na pregled in posvet.

Cenik

NazivOpisCena
Radiesse1,5 ml450 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več