Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Prednost

Brez brazgotin

Card image

Metoda

Neinvazivna

Card image

Delo & šport

Takoj

Card image

Bolečina

Ni prisotna

Kaj je to?

Hemangiomi, cherry angiomi in senilni angiomi so benigni kožni tumorji, ki se pogosto pojavijo na koži ali sluznici na obrazu. Če se nahajajo na dostopnih mestih jih odstranjujemo z laserjem.

Kako laser deluje?

Ko laserski žarek usmerimo proti žilni spremembi, se ta selektivno absorbira v pigmentu hemoglobinu. Pri tem nastane toplota, ki nato sproži koagulacijo tkiva in porušenje žilne strukture.

Pri manjših kapilarah “žilica” enostavno izgine, pri večjih žilicah pa ostane na mestu spremembe točkasta podplutba, ki jo telo čez nekaj časa samo odstrani.

O postopku

Število obiskov, potrebnih za popolno odstranitev, je odvisno od velikosti hemangioma/angioma (za majhne točkaste dovolj 1-2 obiska).

Pred in po posegu ni posebne priprave, ukinitev antikoagulantne terapije ni potrebna. Po tretmanu se lahko normalno vrnete na delo.

Details image

Bogate izkušnje

V našem centru že 12 let uporabljamo Nd:YAG laser in Nd:YAG + KTP Q-Switch laser. Kombinacija teh dveh laserskih sistemov nam omogoča odstranitev različnih vrst žilnih sprememb na koži in tudi na sluznicah (na primer v ustih).

Details image

Sumljiva sprememba?

Če ste opazili kožno spremembo, ki raste, ima nepravilno obliko ali spreminja barvo, čim prej obiščite izbranega zdravnika. Takšne spremembe se namreč odstranjujejo s klasičnim kirurškim izrezom, vzorec pa se pošlje na patohistološko preiskavo.

Cenik

NazivOpisCena
Odstranitev enega hemangiomaCena odvisna od velikosti spremembe25 - 130 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več