Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Trajanje

30 min

Card image

Metoda

Varna

Card image

Delo & šport

Takoj

Card image

Bolečina

Minimalna

Kaj je PRP?

S PRP metodo pomladimo kožo obraza, rok in dekolteja. To naredimo s pomočjo najbolj dragocenih pomlajevalnih sestavin iz lastne krvi. Pravimo jim: plazma obogatena s krvnimi ploščicami ali PRP. PRP vsebuje najmočnejše adute za obnavljanje tkiva v telesu; matične celice, rastne faktorje in trombocite.

Pri PRP metodi te faktorje prebrisano izkoristimo. Krvne sestavine vbrizgamo v točno določen predel kože, nadomestimo izgubljen volumen, omogočimo tvorbo novega kolagena v tkivu in sprožimo proces obnavljanja v tkivu, ki je izgubilo svojo napetost.

O postopku

Sprva vam zdravnik odvzame 10-20 ml krvi. To poteka na enak način kot pri standardnem postopku odvzema krvi in zato ni boleče.  Kri nato v posebni napravi centrifugiramo; ločimo jo na komponente in izločimo neželjene sestavine. Ostane plazma, obogatena s trombociti, ki jo zatem s tanko iglico brizgamo tik pod kožno plast.

Tretman je izjemno varen, saj na lastne faktorje ne morete razviti alergične reakcije. Minimalno bolečino blažimo z ledom in anestetično kremo. Stranski učinki so blagi, med njimi je najpogostejša prehodna modrica na mestu aplikacije.

Pomlajevalni efekt opazimo že po prvem obisku, maksimalni učinek pa čez 2 meseca. Rezultati so vidni približno leto in pol. Za najboljše rezultate je možno postopek v tem času ponoviti. Po posegu ni nobenih omejitev.

Details image

Široka uporaba PRP

Uporaba obogatene plazme je že vrsto let znana v plasični kirurgiji, ortopediji, zobozdravstvu in pri uporabi mehkih ter drugih vsadkov.

Details image

Potrebujete nasvet?

V naši ambulanto vam bomo strokovnjaki svetovali glede najboljše pomlajevalne metode, prilagojene vašim željam, letom in denarnici.

Cenik

NazivOpisCena
Manjše področje300 EUR
Večje področje460 EUR

Cena prvega pregleda je: 50 EUR (specialistični pregled brez posega), 43 EUR (specialistični pregled z izvedenim posegom) ali 30 EUR.

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več