Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Trajanje

30 min

Card image

Metoda

Varna

Card image

Delo & šport

Takoj

Card image

Bolečina

Minimalna

Kaj je PRP?

S PRP metodo pomladimo kožo obraza, rok in dekolteja. To naredimo s pomočjo najbolj dragocenih pomlajevalnih sestavin iz lastne krvi. Pravimo jim: plazma obogatena s krvnimi ploščicami ali PRP. PRP vsebuje najmočnejše adute za obnavljanje tkiva v telesu; matične celice, rastne faktorje in trombocite.

Pri PRP metodi te faktorje prebrisano izkoristimo. Krvne sestavine vbrizgamo v točno določen predel kože, nadomestimo izgubljen volumen, omogočimo tvorbo novega kolagena v tkivu in sprožimo proces obnavljanja v tkivu, ki je izgubilo svojo napetost.

O postopku

Sprva vam zdravnik odvzame 10-20 ml krvi. To poteka na enak način kot pri standardnem postopku odvzema krvi in zato ni boleče.  Kri nato v posebni napravi centrifugiramo; ločimo jo na komponente in izločimo neželjene sestavine. Ostane plazma, obogatena s trombociti, ki jo zatem s tanko iglico brizgamo tik pod kožno plast.

Tretman je izjemno varen, saj na lastne faktorje ne morete razviti alergične reakcije. Minimalno bolečino blažimo z ledom in anestetično kremo. Stranski učinki so blagi, med njimi je najpogostejša prehodna modrica na mestu aplikacije.

Pomlajevalni efekt opazimo že po prvem obisku, maksimalni učinek pa čez 2 meseca. Rezultati so vidni približno leto in pol. Za najboljše rezultate je možno postopek v tem času ponoviti. Po posegu ni nobenih omejitev.

Details image

Široka uporaba PRP

Uporaba obogatene plazme je že vrsto let znana v plasični kirurgiji, ortopediji, zobozdravstvu in pri uporabi mehkih ter drugih vsadkov.

Details image

Potrebujete nasvet?

V naši ambulanto vam bomo strokovnjaki svetovali glede najboljše pomlajevalne metode, prilagojene vašim željam, letom in denarnici.

Cenik

NazivOpisCena
Manjše področje300 EUR
Večje področje460 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več