Logo
Mobile menu
Banner image

Noro dobri poletni popusti!Follow link

Card image

Trajanje

15 min

Card image

Izboljša

Kvaliteto kože

Card image

Šport & delo

Takoj

Card image

Bolečina

Minimalna

Kaj je to?

Mezoterapija je učinkovita estetska metoda, s katero koži povrnemo vlažnost, napetost in prožnost, ki so se izgubili v procesu staranja ter zaradi škodljivih učinkov sonca, kajenja ali hormonov.  

Pri mezoterapiji v srednji sloj kože vnesemo mešanico hialuronske kisline, vitaminov, mineralov, aminokislin in antioksidantov ter s tem sprožimo regeneracijske procese.

Čeprav je to metoda, znana po odličnih učinkih na obrazu, jo koristimo tudi na drugih delih kože; vratu, dekolteju in hrbtišču rok. Posebna oblika mezoterapije se uporablja tudi proti celulitu.

O postopku

Mezoterapijo lahko opravljamo vse leto. Gre za neinvaziven postopek, pri katerem zdravilne snovi vnesemo v kožo s tanko iglico. Poseg ni boleč, je pa nekoliko nelagoden. Lahko uporabimo lokalno anestezijo v obliki kreme, vendar pacienti običajno ugotovijo, da le-ta ni potrebna. Postopek na obrazu traja približno 15 minut.

Koža bo videti bolj sveža že po prvem tretmanu, vendar je za doseganje optimalnega rezultata potrebno terapijo večkrat ponoviti. Priporočamo 3-5 obiskov v dvotedenskih intervalih. Za vzdrževanje pomlajenega videza pa priporočamo 4 ponovitve letno.

Stranski učinki so redki in nenevarni ter po navadi izzvenijo po nekaj dneh. Redko se pojavijo kratkotrajne pikčaste modrice na mestu vboda ali pa prehodna rdečica v tretiranem predelu kože. Pred in po posegu lahko normalno opravljate vsakodnevna opravila.

Details image

Naš nasvet

Mezoterapija je učinkovita metoda, kljub temu pa ne more povrniti izgubljen volumen na obrazu ali izgladiti večjih gub, zato ne more nadomestiti tretmaja s polnili ali botulinom.

Details image

Potrebna pomoč?

Da bi dosegli najboljše dolgoročne rezultate, je po navadi najbolj smiselna kombinacija različnih estetskih postopkov. Naročite se na pregled in prisluhnite strokovnjakom, ki vam bomo svetovali glede najustreznejše kombinacije za zdravo in lepo kožo.

Cenik

NazivOpisCena
Mezoterapija obraza185 EUR

Cena prvega pregleda je: 50 EUR (specialistični pregled brez posega), 43 EUR (specialistični pregled z izvedenim posegom) ali 30 EUR.

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več