Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Trajanje

30 min

Card image

Prednost

Brez bolečine

Card image

Metoda

Brezigelna

Card image

Področje

Obraz & vrat

Kaj je Pelleve?

Gre za eno najnovejših neinvazivnih metod pomlajevanja kože obraza, vratu in dekolteja. Pelleve ni laser, temveč patentirani radiofrekvenčni sistem, ki tvori električni tok in sproži segrevanje podkožnega tkiva. Segrevanje tkiva povzroči krčenje kolagenskih vlaken, tvorbo novega kolagena ter spodbuja nastajanje elastina. Rezultat? Napeta, bolj čvrsta koža z manj gubic.

O postopku

Gre za neboleč ambulantni poseg po katerem ni stranskih učinkov. Takoj se lahko vrnemo k vsakodnevnim opravilom. Delni rezultat je viden takoj po posegu, polni učinek pa je viden čez tri mesece. Ponovitev se priporoča enkrat do dvakrat letno.

Details image

Kombinacija

V kolikor vas motijo večje gube na obrazu, lahko Pelleve učinkovito združimo z ostalimi estetskimi posegi, kot so polnila in botulin. Kombinacija različnih metod namreč daje najboljše rezultate.

Details image

Potrebujete nasvet?

Si želite privoščiti pomlajen videz, pa ne veste kako? Vabimo vas na prvi pregled v našo ambulanto, kjer vam bomo strokovnjaki svetovali glede najboljše metode, prilagojene vašim željam, letom in denarnici.

Cenik

NazivOpisCena
Področje okoli oči80 EUR
Obraz130 EUR
Vrat90 EUR
Dekolte110 EUR
Hrbtišče dlani65 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več