Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Trajanje

60 min

Card image

Prednost

Varnost

Card image

Metoda

Brezigelna

Card image

Bolečina

Ni prisotna

Kako deluje?

Fotona Facelift 4D fotopomlajevanje je varen in učinkovit laserski postopek brez injekcij, s katerim izboljšamo tonus kože, zmanjšamo gubice in vam omogočimo bolj svež videz.

Uspeh se skriva v revolucionarni kombinaciji dveh laserskih sistemov (Nd:YAG in Er:YAG), ki nam omogoča, da pri enem posegu obnavljamo vse plasti kože, od najglobljih do najbolj površinskih.

Začnemo z obsevanjem ustne sluznice. S tem sprožimo kontrakcijo starega in tvorbo novega kolagena, zato zmanjšamo gube in vdolbine v predelu okoli ust, ustnicam pa povrnemo volumen.

Nato tretiramo kožo od zunaj. V drugem in tretjem koraku sprožimo fototermalni učinek v dermisu in tako dosežemo obnavljanje poškodovanega tkiva ter izboljšamo tonus kože.

Poseg zaključimo z laserskim pilingom, s katerim regeneriramo epidermis, povrhnjo plast kože.

O postopku

4D Facelift pomlajevanje je neboleč postopek, ki ga opravimo v 45-60 minutah. Za optimalne rezultate je potrebno tretman ponoviti trikrat v dvotedenskih intervalih. Pred obiskom ni posebnih priprav, po posegu pa se lahko normalno opravljajo vsakodnevna opravila. Blaga rdečica in oteklina sta prisotni največ 2 dni.

Več o postopku lahko izveste na naslednji povezavi: 

https://www.fotona4d.com/

Tehnike

Kožo lahko pomlajujemo z laserjem na različne načine. Fotona 4D pomlajevanje je celostno pomlajevanje obraza in zaradi tega tudi najbolj obsežno. V kolikor vas moti le omejeno področje kože, lasersko tehniko (in ceno) temu primerno prilagodimo.

Details image

Učinkovit proti aknam

Zdravilno moč laserskega žarka izkoriščamo tudi pri zdravljenju mikrobnih okužb; akutnih aken in glivičnih okužb nohtov. Učinkovit je tudi primeru izboljšanja izgleda brazgotin po aknah.

Details image

Bogate izkušnje

V Medicini Volovec uporabljamo laser že 15 let, zato smo na tem področju med klinikami z najdaljšimi izkušnjami v Sloveniji. Poleg izkušenj, je pogoj za uspeh je dobro razumevanje delovanja laserja in nenehno izobraževanje.

Cenik

NazivOpisCena
Fotona 4D4 obiski790 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več