Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Trajanje

15 min

Card image

Prednost

Varnost

Card image

Metoda

Neinvazivna

Card image

Bolečina

Minimalna

Kako izboljšamo izgled brazgotine?

V Medicini Volovec za to uporabljamo dve učinkoviti metodi, frakcijsko lasersko ablacijo in Skinpen medicinski mikronidling. Gre za kombinirani pristop, s katerim dosežemo odlične rezultate brez neprijetnih stranskih učinkov za pacienta.

Pristop k zmanjšanju brazgotin temelji na temu, da z različnimi pristopi v koži vzpodbudimo naravni proces obnavljanja, ki staro, poškodovano povrhnjico zamenja z novo. Kako to dosežemo?

Pri frakcijski ablaciji uporabimo laserski žarek, pri Skinpen tretmanu pa avtomatizirane mikroiglice. ki v povrhnjici naredijo mikroskopske “ranice”. Te kože dejansko ne poškodujejo, temveč sprožijo proces regeneracije, torej aktivacijo rastnih faktorjev, tvorbo novega kolagena in elastina. Postopek je kontroliran in varen.

O postopku

Tretman traja približno 15 - 30 minut, odvisno od velikosti regije, ki jo obravnavamo. Pred začetkom mesto brazgotine namažemo s kremo, ki vsebuje lokalni anestetik, tako da je sam postopek neboleč ali pa občutite le blago bolečino. Po opravljenem tretmanu svetujemo izogibanje soncu in uporabo reepitelizacijske kreme. 

Za doseg najboljšega rezultata je potrebno postopek večkrat ponoviti. Svetovano število obiskov je odvisno od globine in vrste brazgotine, po navadi zadostujejo 3 - 4-je obiski v dvotedenskih intervalih. Ker proces regeneracije tkiva zahteva svoj čas, se rezultati pokažejo šele po mesecu dni, procesi obnavljanja kože pa so aktivni 1 leto po posegu.

Details image

Regeneracija kože

Z omenjenimi tretmani - Dermapenom in lasersko ablacijo se ne zmanjša le brazgotina, temveč se poveča tudi tonus kože, ki tako postane bolj gladka in bolj sveža. Ravno zato ju uporabljamo tudi za pomlajevanje kože.

Details image

Potrebujete nasvet?

Si želite privoščiti pomlajen videz, pa ne veste kako? Vabimo vas na prvi pregled v našo ambulanto, kjer vam bomo strokovnjaki svetovali glede najboljše metode, prilagojene vašim željam, letom in denarnici.

Cenik

NazivOpisCena
Zdravljenje brazgotinCena odvisna od velikosti, lokacije in globine brazgotine150 - 300 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več