Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Prednost

Varno & učinkovito

Card image

Metoda

Neinvazivna

Card image

Delo & šport

Takoj

Card image

Bolečina

Zmerna

Kako deluje laser?

Najnovejši Fotonin laser QX MAX je izdelan posebej za odstranitev pigmenta, saj z nanosekundnim pulzom ustvari foto-akustični učinek v koži, ki pigment razgradi, ne da bi poškodoval druge kožne strukture. Razgrajene delce tetovaže nato v nekaj tednih odstrani imunski sistem po naravni poti.

O postopku

Poseg je varen, hiter in enostaven. Potrebno ga je opraviti povprečno 4 do 8 krat, ponovimo ga vsakih 4 do 6 tednov. Lažje je odstraniti temne barve in amaterske tetovaže.

Med izvajanjem postopka boste čutili blago do zmerno bolečino, ki jo obvladamo z istočasnim hlajenjem in anestetično kremo. Po posegu sta prisotni prehodna oteklina in pordelost tretiranega področja. V času zdravljenja svetujemo, da se izogibate soncu.

Details image

Vas motijo sončne pege?

Velik del prebivalstva, predvsem starejše, pestijo sončne pege, ki nastanejo zaradi UV žarkov na obrazu, hrbtišču rok in področju dekolteja. S QX MAX laserjem jih lahko odstranimo le v 1-2 posegih.

Details image

Laser proti pigmentu

Z istim laserjem lahko na neboleč in varen način odstranimo tudi druge vrste pigmentacij: prirojena znamenja v barvi bele kave (cafe au lait spots), ognjena znamenja, melazme in povnetne hiperpigmentacije.

Cenik

NazivOpisCena
Odstranjevanje tetovaž1 obisk150 - 250 EUR
Prvi pregled in posvet30 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več