Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Prednost

Varno

Card image

Trajanje

15 min

Card image

Delo

Takoj

Card image

Šport

Takoj

Zakaj?

Prekomerno znojenje je včasih izjemno nadležno, toda zahvaljujoč enostavnemu in varnemu posegu se ga lahko znebite.

Z aplikacijo botulina preprečimo izločanje znoja iz žlez znojnic. Botulin je naravni protein, ki ga proizvaja bakterija Clostridium botulinum. V prečiščeni obliki ga s tanko iglico vbrizgamo predel kože pazduh, dlani ali stopal.

O postopku

Aplikacija botulina je preverjena in učinkovita metoda. Postopek je enostaven in varen ter traja približno 15 min. Med tretmanom lahko občutite blago do zmerno bolečino, ki jo uspešno zmanjšamo z anestetično kremo. 

Pacient se lahko takoj vrne k vsakodnevnim opravilom. Prvi učinek je viden v nekaj dneh po terapiji, traja pa 8-12 mesecev, nato postopoma popusti, saj se botulin izloči iz telesa.

Resnih stranskih učinkov ni, možne pa so kratkotrajne modrice in oteklina na mestu aplikacije.

Details image

Po posegu

14 dni po posegu ne priporočamo odhoda v savno in estetskih tretmajev, ki temeljijo na toploti. Ti postopki lahko namreč uničijo botulin in onemogočijo rezultate po posegu.

Details image

Vsestranska uporaba

Botulin se zaradi svoje učinkovitosti in varnosti vedno bolj uveljavlja tudi na drugih področjih medicine. Uporablja se za zdravljenje glavobola, strabizma, distonije, motenj sečnega mehurja.

Cenik

NazivOpisCena
Zmanjšanje pretiranega znojenjaObe pazduhi500 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več