Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Trajanje

30 min

Card image

Prednost

Varnost

Card image

Metoda

Neinvazivna

Card image

Bolečina

Minimalna

Kaj je to?

Kar 30% žensk ima v poznejših letih težave z nehotnim uhajanjem urina pri kihanju, kašljanju, teku, spolnih odnosih, dvigovanju težjih bremen ali pri hoji po stopnicah. 

Ste mogoče tudi vi med njimi? Preberite, kako vam v Medicini Volovec lahko pomagamo. 

Stanje imenujemo stresna inkontinenca, nastane pa zaradi oslabelih mišic medeničnega dna, obporodnih poškodb, pomanjkanja ženskih spolnih hormonov ter drugih starostnih sprememb vezivnega tkiva.

Nehotno uhajanje urina je za žensko veliko nelagodje. Ženske o svojih težavah nerado spregovorijo. Možnosti zdravljenja so bile do pred nekaj leti omejene na invazivne operativne posege.

Rešitev

Uvedba zdravljenja z laserjem je vse spremenila. Laser je zaslovel zaradi svoje učinkovitosti in sedaj imajo ženske za svoje težave na voljo neboleč, varen in kratek poseg, s katerim le v nekaj minutah dosežemo okrepitev medeničnega dna in boljše delovanje mišic, ki kontrolirajo izločanje urina.

Od meseca maja 2016 ginekološko lasersko zdravljenje ponujamo tudi v naši ambulanti. Poseg izvajamo v diskretnem in prijetnem okolju. Uporabljamo Fotonin laser, ki je med najbolj učinkovitimi medicinski laserji na svetu.

Kako izgleda poseg?

Sprva opravite pogovor z ginekologom in ginekološki pregled. 

Če ginekolog ugotovi, da gre zares za stresno inkontinenco, nadaljujemo z zdravljenjem. Postopek je neboleč, zato anestezija ni potrebna.  Traja približno 30 minut, kako postopek izgleda, pa lahko pogledate na animaciji. 

Učinek je opazen že takoj po prvi terapiji, za končen rezultat pa zdravljenje po štirih tednih ponovimo. Pacientka gre po posegu domov z navodili naj dva dni ne opravlja težkega fizičnega dela, teden dni naj nima spolnih odnosov.

Details image

Bogate izkušnje

V Medicini Volovec uporabljamo laser že 15 let, zato smo na tem področju med klinikami z najdaljšimi izkušnjami v Sloveniji. Poleg izkušenj, je pogoj za uspeh je dobro razumevanje delovanja laserja in nenehno izobraževanje.

Details image

Potrebujete pomoč?

Želite izboljšati kvaliteto svoje kože, pa ne veste, kateri tretman izbrati? Naročite se na pregled in dovolite, da vam strokovnjaki svetujemo glede najustreznejše metode.

Cenik

NazivOpisCena
Lasersko zdravljenje stresne urinske inkontinence1 obisk250 EUR

Cena prvega pregleda je: 50 EUR (specialistični pregled brez posega), 43 EUR (specialistični pregled z izvedenim posegom) ali 30 EUR.

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več