Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Trajanje

30 min

Card image

Prednost

Varnost

Card image

Metoda

Neinvazivna

Card image

Bolečina

Brez

Kaj je to?

Mnoge ženske v zrelih in starejših letih opažajo, da občutek v intimnih predelih ni enak, spolnost obeh partnerjev pa je manj zadovoljiva. Težave povzroča oslabljeno stena nožnice. Stanje imenujemo sindrom ohlapne nožnice, nastane pa zaradi porodov, staranja in genetske slabosti tkiva.

Rešitev

Najnovejša in trenutno edina zares uspešna ambulantna metoda zdravljenja sindroma ohlapne nožnice je laserska termoterapija. Z laserskim žarkom segrejemo steno nožnice in povzročimo, da se kolagen, ki je že v steni nožnice, skrči, zato se posledično skrči tudi nožnica. Občutek v tem predelu postane, kot je bil nekoč, izboljša se tudi kvaliteta spolnega odnosa.

O postopku

Metoda se je izkazala za varno, enostavno in učinkovito. Gre za neboleč postopek, ki poteka na ginekološkem stolu, traja od petnajst do dvajset minut, pacientka pa gre lahko takoj po posegu domov. 

Za končni rezultat sta potrebni dve terapiji, učinek pa je opazen že takoj po prvi terapiji. Pacientka dva dni ne sme opravljati težkega fizičnega dela, teden dni ne sme imeti spolnih odnosov. Poseg ponovimo po štirih tednih.

Uspešnost terapije potrjuje tudi statistični podatek, da 95 % zdravljenih bolnic po posegu občuti najmanj zmerno zoženje nožnice.

Details image

Bogate izkušnje

V Medicini Volovec uporabljamo laser že 15 let, zato smo na tem področju med klinikami z najdaljšimi izkušnjami v Sloveniji. Poleg izkušenj, je pogoj za uspeh je dobro razumevanje delovanja laserja in nenehno izobraževanje.

Details image

Potrebujete pomoč?

Želite izboljšati kvaliteto svoje kože, pa ne veste, kateri tretman izbrati? Naročite se na pregled in dovolite, da vam strokovnjaki svetujemo glede najustreznejše metode.

Cenik

NazivOpisCena
Lasersko pomlajevanje nožnice1 obisk150 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več