Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Trajanje

15 min

Card image

Metoda

Injekcijska

Card image

Delo & šport

Takoj

Card image

Bolečina

Zmerna

Kaj je to?

Injekcijska lipoliza je metoda, s katero lahko:

  • znatno zmanjšamo celulit in
  • odpravimo maščobne obloge na točno določenih delih telesa (podbradek, viseča koža na nadlahti ali trdovratna “zaloga” na trebuhu in pod zadnjico).

Nadležne maščobne obloge zmanjšamo s pomočjo fosfatidilholina in deoksiholina. Ko ju z brizgo vnesemo v trdovratno maščobno tkivo, povzročita razpad maščobne celice in v njej razgradita maščobne zaloge v manjše podenote. Razgrajena maščoba se nato izloči iz telesa.

O postopku

Metoda je neškodljiva, neboleča, z blagimi stranskimi pojavi, med katerimi sta najpogostejši prehodna modrica in oteklina na mestu aplikacije. Poseg traja med 15-30 minut. Sprva predel kože anesteziramo s kremo, nato v predel apliciramo injekcije. Po posegu opravite limfno drenažo ali elektrostimulacijo. 

Prvi rezultati se opazijo po približno treh tednih. Običajno zadostujejo dva do štirje obiski, ki jih ponavljamo po šestih ali osmih tednih.

Glede na to, da se razgrajena maščoba iz telesa izloči s presnovo, sta primeren dnevni vnos kalorij in vsakodnevna fizična aktivnost nujna za doseganje najboljših rezultatov.

Details image

Široka ponudba

V Medicini Volovec imamo na voljo tudi druge najsodobnejše metode proti maščobnim oblogam in celulitu: injekcijsko lipolizo, mezoterapijo, laserske anticelulitne tretmane, limfno drenažo, elektrostimulacijo in ultrazvok.

Details image

Brezskrbno poletje

S kombinacijo različnih metod lahko dosežemo izjemne rezultate. Izkoristite enega izmed anticelulitnih paketov ali pa se naročite na pregled, kjer vam bomo svetovali glede najbolj primerne anticelulitne terapije.

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več