Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Metoda

Učinkovita

Card image

Prednost

Udobno

Card image

Trajanje

30 min

Card image

Šport

Priporočamo

Kaj je to?

Maderoterapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanje telesa s posebnimi lesenimi pripomočki (valjčki), ki delujejo različno na problematiko telesa (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, odprava maščobe).

Kako deluje?

Bistvo maderoterapije je stimulacija limfne drenaže, ki je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita. S stimulacijo limfe namreč odpravimo toksine iz telesa. 

Maderoterapijo priporočamo za:                              

  • odpravo celulita,
  • odpravo toksinov iz telesa,
  • preoblikovanje telesa,
  • odpravo maščobe,
  • zmanjšanje obsega,
  • lepši tonus kože,
  • lifting zadnjice.

O postopku

Maderoterapija traja od 30 do 40 min. Čas izvajanja terapije se določi glede na stopnjo celulita, ravno tako tudi koliko serij bo potrebno ponoviti. Ponovitev se načeloma izvaja 6 do 10x.  Pri večji stopnji celulita pa je potrebno narediti 3 serije po 10 obiskov.

Po posegu je potrebno prilagoditi prehrano. Primeren dnevni vnos kalorij in vsakodnevna fizična aktivnost sta nujna za vzdrževanje dobrih rezultatov.

Details image

Široka ponudba

V Medicini Volovec imamo na voljo tudi druge najsodobnejše metode proti maščobnim oblogam in celulitu: VelaShape III, injekcijsko lipolizo, mezoterapijo, laserske anticelulitne tretmane, limfno drenažo, elektrostimulacijo in ultrazvok.

Details image

Brezskrbno poletje

S kombinacijo različnih metod lahko dosežemo izjemne rezultate. Izkoristite enega izmed anticelulitnih paketov ali pa se naročite na pregled, kjer vam bomo svetovali glede najbolj primerne anticelulitne terapije.

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več