Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Trajanje

30 min

Card image

Prednost

Brez bolečine

Card image

Metoda

Brezigelna

Card image

Področje

Obraz & vrat

Kaj je to?

Biorevitalizacija brez igel je estetska metoda, pri kateri s posebno patentirano tehniko in uporabo PRX-T33 gela spodbujamo naravno regeneracijo kože, povzročimo takojšnje vidno estetsko izboljšanje kože in ji zagotovimo pomembno globinsko vlaženje.

Kako deluje?

S ponavljanjem tretmaja v eno tedenskih intervalih, oziroma kolikokrat je potrebno (določi zdravnik), spodbujamo nastajanje novega kolagena. Inovativna patentirana formula omogoča kombiniranje učinkov vodikovega peroksida in trikloroocetne kisline za učinkovito dermostimulacijo.

Prednosti terapije

  • neboleča,
  • brez igel,
  • prvi učinek je viden takoj,
  • zagotavlja takojšnjo učvrstitev kože,
  • uporablja se lahko tudi v poletnih mesecih, torej vse leto,
  • je popolnoma varna,
  • tretman je kratek 15-30 minut.

Komu jo priporočamo?

Tovrstni tretma uporabljamo pri pomlajevanju kože zaradi fotostaranja in kronološkega staranja. Glavne indikacije so: izguba tonusa kože obraza, učvrstitev kože dekolteja, vdrte brazgotine, strije, melazma.

Tretmaja ne izvajamo v primeru seboroičnega dermatitisa, razdražene kože, alergije na kojično kislino, nosečnosti in dojenju, pri kožnih izpuščajih in/ali nastanku herpesa.

Details image

Naš nasvet

Da bi dosegli najboljši pomlajevalni učinek na obrazu lahko biorevitalizacijo kombiniramo z drugimi estetskimi posegi. Posebej učinkovita je kombinacija z IPL-om in biostimulacijo.

Details image

Poseben dogodek?

Metoda nima stranskih učinkov, učinek pa je viden takoj. Ste v časovni stiski, pa vendar želite zablesteti na posebnem dogodku? Biorevitalizacija je prava metoda za vas!

Cenik

NazivOpisCena
Biorevitalizacija1 področje120 EUR
Biorevitalizacija2 področji185 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več