Logo
Mobile menu
Banner image
Card image

Metoda

Brezigelna, prijetna

Card image

Trajanje

30 min

Card image

Prednost

Za vse tipe kože

Card image

Področje

Obraz, vrat, dekolte

Kaj je to?

Hydrafacial je revolucionarni estetski tretman, ki združuje lahki piling in prehranjevanje kože s hranljivimi snovmi ter daje koži, kar potrebuje. Glede na to, da v svetu lepote in estetike slovi vse tisto, kar omogoča multifunkcionalni učinek, je tudi ta obravnava upravičeno postala izjemno priljubljena.Kako deluje?

Obravnava s HydraFacial napravo se izvaja z vrtinčasto Vortex tehnologijo, ki istočasno čisti pore, odstranjuje odmrle površinske kožne celice in globinsko prepaja kožo s hranljivimi serumi, zaradi katerih koža postane gladka, bleščeča in mehka.

1. korak: čišćenje + piling. Odkrije novo plast kože ob eksfolijaciji in obnovi povrhnjice kože.

2. korak: ekstrakcija + hidratacija. Odstranjuje odmrle kožne celice iz por z nebolečim vakuumom. Neguje z intenzivnimi vlažilnimi sredstvi, ki pomirjajo kožo.

3. korak: dodajanje + zaščita. Obnavlja površino kože z antioksidanti in peptidi za povečan lesk.

Details image

Naš nasvet

Da bi dosegli najbolši pomlajevalni učinek na obrazu lahko Hydrafacial kombiniramo z drugimi estetskimi posegi. Posebej učinkovita je kombinacija z laserjem, IPL-om in mezoterapijo.

Details image

Izjemno popularen

HydraFacial s svojo enkratno tehnologijo, TAKOJŠNJIMI VIDNIMI DOSEŽKI in prijetnim tretmajem  predstavlja najbolj pogosti estetski tretman, ki se izvaja s hightech tehnologijo.

Cenik

NazivOpisCena
HydrafacialSignature125 EUR
HydrafacialDeluxe145 EUR
HydrafacialPlatinum175 EUR

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več