Logo
Mobile menu
Banner image

Predstavljamo ti našo novo rubriko! Uporabni nasveti za zdravje od glave do pete. Sledi nam in izvedel-a boš, s katerimi preprostimi ukrepi lahko preventivno vplivaš na najpogostejše bolezni.

Definicija zdravja je zelo obširna in obsega fizično ter mentalno zdravje, dobro počutje, samopodobo in celo zdravo okolje. Zdravje v odrasli dobi ni samoumevno, zanj se je potrebno truditi. In to vsak dan. 

Velikokrat si ljudje zadamo prenaporne cilje in jim nehamo slediti. Recept je v tem, da ne pretiravamo in da smo vztrajni. Ravno zato premisli o zgornjih nasvetih ;). Se beremo!

  1. MOŽGANI

Ali si vedel-a, da učenje tujega jezika v odrasli dobi sproži možganske povezave, ki ugodno vplivajo na zdravje možganskih celic? Študije so pokazale, da učenje tujega jezika zmanjša starostno propadanje možganskih celic. Dober razlog, da se vpišeš na tečaj tujega jezika ali pa se tega lotiš kar sam-a.

  1. KOŽA OBRAZA

Vsak dan ne glede vreme in letni čas na obraz nanesi puder, kremo ali primer z zaščitnim faktorjem 30. Koža ti bo čez 20 let neizmerno hvaležna, prijatelji pa ti bodo zavidali!

  1. PRAVILNA DRŽA

Večino ljudi dandanes pestijo bolečine v hrbtenici, saj preveč sedimo pred računalniki, tipkamo po mobitelih, nepravilno dvigujemo bremena in se premalo gibamo. Vsakič, ko ti zazvoni telefon, pomisli, ali se držiš pravilno. Na tak način boš zavestno začel-a analiziratii svojo držo. 

#medicinavolovec #zdravje #preventiva #health #healthylifestyle #tipsandtricks

Ostale novice

News image

Srečno novo leto!

Pošlji povpraševanje

Bi se radi dogovorili za pregled? Uporabite spodnji obrazec.

Tel: +386 (0) 41 669 140

Zakaj izbrati nas

Individualen in poglobljen pristop. Najsodobnejša tehnologija. Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami. Želja po odličnosti in zadovoljnih pacientih.

Preberi več

Kaj želimo doseči

Poudariti vašo naravno lepoto in ublažiti znake preteklih let na vašem obrazu. Omogočiti, da se starate lepše, z več samozavesti in s sijajem, ki izžareva vašo notranjo lepoto.

Preberi več

Novice in ugodnosti

Posebne ugodnosti za paciente. Redne učne delavnice, izobraževanje našega osebja doma in v tujini.

Preberi več